• 9 shops, 163 329 producten
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

/% · winter · · : Premie

B
C
B
controleer Goodyear Ultragrip Performance+ Suv beschikbaarheid
Breedte
Profiel
Velgmaat

Inhoudstafel:

Concurrenten

The Goodyear Ultragrip Performance+ SUV band heeft aanzienlijke aandacht gekregen in verschillende tests, voornamelijk vanwege zijn indrukwekkende prestaties in natte omstandigheden en sneeuw. Deze tests verwijzen over het algemeen naar de uitstekende handling van de band in regenachtige omgevingen, waarbij goede veiligheidsmarges tegen aquaplaning worden benadrukt, wat essentieel betekent dat de band zijn grip en stabiliteit kan behouden, zelfs in zware regenomstandigheden. Deze kwaliteit wordt verder ondersteund door zijn prestaties in besneeuwde omstandigheden, waar het naar verluidt in kortere afstanden stopt in vergelijking met andere omstandigheden, een functie die cruciaal is voor de veiligheid tijdens het winterrijden.


Comfort is een andere significante positieve eigenschap die wordt genoemd, wat aangeeft dat de band een soepele en aangename rijervaring biedt op verschillende oppervlakken en omstandigheden. Dit is een belangrijke factor voor SUV-bestuurders die niet alleen de prestaties waarderen, maar ook het comfortniveau dat hun banden bieden tijdens lange ritten of dagelijkse woon-werkverkeer.


De Goodyear Ultragrip Performance+ SUV-band is echter niet zonder kritiek. Hoewel hij uitblinkt in natte en besneeuwde omstandigheden, is zijn prestatie op droge wegen aangewezen als een relatieve zwakte. Dit duidt op een compromis in zijn veelzijdigheid in alle weersscenario's, wat een kritische overweging kan zijn voor bestuurders in regio's met diverse klimatologische omstandigheden. Bovendien vertoont de band naar verluidt de hoogste rolweerstand in tests, een factor die de brandstofefficiëntie kan beïnvloeden en bijgevolg de algehele kosteneffectiviteit van het gebruik van de band.


Prijzen is een ander aspect waar de Goodyear Ultragrip Performance+ SUV sommige potentiële kopers zou kunnen afschrikken. Het is gepositioneerd op een hoger prijsniveau, wat, ondanks zijn uitstekende prestaties in bepaalde omstandigheden, budgetbewuste consumenten zou kunnen aanzetten om op zoek te gaan naar alternatieven die een beter evenwicht bieden tussen kosten en prestaties.


Samenvattend, de Goodyear Ultragrip Performance+ SUV blinkt uit in het bieden van veiligheid en comfort in natte en besneeuwde omstandigheden, waardoor het een prijzenswaardige keuze is voor bestuurders die deze aspecten prioriteren. Echter, de beperkingen in droge prestaties, samen met hoge rolweerstand en een hoger prijsniveau, suggereren dat het misschien niet de beste allround optie is voor iedereen. Potentiële kopers moeten deze factoren afwegen tegen hun specifieke rijbehoeften en -omstandigheden bij het overwegen van deze band.

Maten

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv is gemaakt in 35 maten, beginnend bij 215/65 R17 tot 275/40 R22.
Filter:
toon prijzen
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv behoort tot het segment en wordt gemaakt door een fabrikant uit USA. Het is gemaakt in totaal 35 maten, 215/65 R17 is de kleinste en 275/40 R22 de grootste. Werd deze band 3 keer getest, eerste test was in 2023. Kreeg dit model de best mogelijke beoordeling in 1 tests.

Tijdlijn

2021

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv is gelanceerd

Resultaten

Beste
Behandeling op nat wegdek
Autobild 2023
TyreReviews.com 2023
Beste
Natte cirkelbochten in de bochten
Autobild 2023

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv in bandentests...

Alle bandentesten waar Goodyear Ultragrip Performance+ Suv te zien was:
Autobild Winterbandentest 2023 225/60 R18
Voorbeeldig
Gerangschikt als 3 van 10....
De Goodyear Ultragrip Performance+ SUV kwam naar voren als een uitblinker in zijn categorie, met een uitzonderlijke balans van eigenschappen die zijn positie tussen concurrenten versterkten. De band werd geprezen vanwege zijn allround kwaliteiten met uitstekende handling op natte oppervlakken, samen met bewonderenswaardige veiligheidsmarges tegen aquaplaning. Zijn prestaties werden verder benadrukt door korte remafstanden op zowel besneeuwde als droge wegen, wat een overtuigend argument vormt voor zijn uitmuntendheid. Er werd echter opgemerkt dat dit prestatieniveau gepaard gaat met een verhoogd prijskaartje. Ondanks de kosten was zijn superioriteit onmiskenbaar, vooral op gebieden zoals natte cirkelhoek en natte handling, waar het de beste resultaten behaalde. Deze combinatie van eigenschappen, ondanks de hogere prijs, onderstreept zijn aantrekkingskracht voor mensen die veiligheid en prestaties prioriteren in uitdagende winterse omstandigheden.
Naam
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Toon testgegevens
ARBÖ Winterbandentest 2023 235/55 R18
Geadviseerd
Gerangschikt als 6 van 10....
Naam WinterNatDroogRolweerstandLawaai
Beste waarden in test636443188
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 585842167
Toon testgegevens
Naam
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Toon testgegevens

Distributie van testbeoordelingen

100% (1x)85% (1x)
VoorbeeldigGeadviseerd
1x1x

Beoordelingen x Wielgrootte

R18
92.5% (2x)

Beoordelingen x Breedte

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)85% (1x)

Andere Goodyear modellen