• 9 shops, 163 329 producten
Bridgestone Turanza All Season 6

Bridgestone Turanza All Season 6

/100% · allround · · : Premie

controleer Bridgestone Turanza All Season 6 beschikbaarheid
Breedte
Profiel
Velgmaat

Inhoudstafel:

Concurrenten

De Bridgestone Turanza All Season 6 banden zijn erkend vanwege hun veelzijdige capaciteiten en indrukwekkende prestaties onder verschillende omstandigheden. Volgens testresultaten gepubliceerd door Autobild vertonen deze banden een sterk algeheel potentieel, met het vermogen om snel te stoppen op zowel natte als droge oppervlakken. Rijders kunnen wendbaarheid en veiligheid verwachten in verschillende weersomstandigheden, samen met een bewonderenswaardige aquaplaningbestendigheid. Dit suggereert dat de band is ontworpen om een betrouwbare en veilige rijervaring te bieden, ongeacht het klimaat, waarmee het zijn status bevestigt als een opmerkelijk allround talent in de categorie voor alle seizoenen.


Het is echter belangrijk op te merken dat de feedback enigszins varieert afhankelijk van de beoordeelde bandafmetingen. Voor de maat 225/45 R17, hoewel geprezen om hun prestaties, is er sprake van een hoog prijsniveau, wat suggereert dat hoewel de banden voldoen aan kwaliteit en veiligheid, ze gepaard gaan met aanzienlijke kosten. Aan de andere kant, de 235/65 R17 variant, hoewel nog steeds uitmuntende all-weather rij-eigenschappen vertoont en vooral korte remafstanden op natte oppervlakken, is opgemerkt dat deze een iets hogere rolweerstand heeft. Dit zou kunnen wijzen op een licht compromis wat betreft brandstofefficiëntie of kan de prestaties van het voertuig iets beïnvloeden.


Samengevat worden de Bridgestone Turanza All Season 6 banden geprezen om hun superieure prestaties onder verschillende weersomstandigheden en veiligheidskenmerken, zoals uitstekende aquaplaningbestendigheid en korte remafstanden. Potentiële kopers moeten echter de hogere kosten afwegen tegen deze voordelen voor de maat 225/45 R17 en de iets verhoogde rolweerstand overwegen voor het 235/65 R17 model. Ondanks deze overwegingen suggereren de algehele positieve eigenschappen sterk dat deze banden een solide keuze zijn voor degenen die betrouwbare prestaties gedurende alle seizoenen zoeken.

Maten

Bridgestone Turanza All Season 6 is gemaakt in 52 maten, beginnend bij 185/50 R16 tot 275/45 R20.
toon prijzen
Bridgestone Turanza All Season 6 is gerangschikt 100 van 947 allround banden op basis van de resultaten van tests uitgevoerd door Autobild 2023, Autobild 2023, en andere organisaties. Bridgestone Turanza All Season 6 behoort tot het segment Premie en wordt gemaakt door een fabrikant uit Japan. Maar dit specifieke model is gemaakt in Italië. Het is gemaakt in totaal 52 maten, 185/50 R16 is de kleinste en 275/45 R20 de grootste. Werd deze band 3 keer getest, eerste test was in 2023. Kreeg dit model de best mogelijke beoordeling in 2 tests.

Tijdlijn

2023

Bridgestone Turanza All Season 6 is gelanceerd

2023

Bridgestone Turanza All Season 6 is getest 3x (Autobild,...) en won de Autobild 225/45 R17 test.

Resultaten

Beste
Remmen op nat wegdek
Autobild 2023
Autobild 2023
Beste
Sneeuwverwerking
Autobild 2023
Beste
Tractie op sneeuw
Autobild 2023

Bridgestone Turanza All Season 6 in bandentests...

Alle bandentesten waar Bridgestone Turanza All Season 6 te zien was:
Naam Stoppen van de afstand bij droogteStopplaats op nat wegdek
Beste waarden in test37.745
Bridgestone Turanza All Season 638.545
Toon testgegevens
Autobild Allyear-bandentest 2023 225/45 R17
Voorbeeldig
Gerangschikt als 3 van 16....
De Bridgestone Turanza All Season 6 was een opvallende verschijning in een competitief veld, waardoor het zijn positie als een van de beste keuzes onder de 16 concurrenten veiligstelde. Het won lof voor zijn veelzijdige prestaties onder verschillende omstandigheden, met name vanwege zijn uitstekende potentieel. Vooral opmerkelijk waren de korte remafstanden op zowel natte als droge oppervlakken, gecombineerd met wendbaar en betrouwbaar rijgedrag onder verschillende weersomstandigheden, waardoor het een robuuste allrounder is. Bovendien werd zijn opmerkelijke weerstand tegen aquaplaning benadrukt, wat zorgt voor een veiligere rijervaring tijdens zware regenbuien. De premium prestaties van de Bridgestone Turanza All Season 6 komen echter met een hoger prijskaartje, wat door de testers als voornaamste kritiek werd genoemd. Verder blonk het bijzonder uit in nat remmen in de focusgebieden van de test, waardoor het zichzelf vestigde als de beste in zijn klasse op dit gebied, zonder als laatste te eindigen in een geteste categorie. Deze mix van eigenschappen benadrukt zijn aantrekkingskracht voor bestuurders die op zoek zijn naar een betrouwbare band die goed presteert op alle fronten, zij het met de bereidheid om te investeren in de hogere kosten.
Naam
Bridgestone Turanza All Season 6
Toon testgegevens
Autobild Allyear-bandentest 2023 235/65 R17
Testwinnaar
Gerangschikt als 1 van 10....
Naam
Bridgestone Turanza All Season 6
Toon testgegevens

Distributie van testbeoordelingen

100% (2x)
VoorbeeldigTestwinnaar
1x1x

Beoordelingen x Wielgrootte

R17
100% (2x)

Beoordelingen x Breedte

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)100% (1x)

FAQ

  1. Waar wordt Bridgestone Turanza All Season 6 gemaakt?

    Bridgestone Turanza All Season 6 is gemaakt in Italië.

Andere Bridgestone modellen